0899 70 13 13 info@13group.eu

Цени

Цени

Всички консултации по телефон или онлайн са безплатни. Възнаграждение само при успех. Без успех няма такси и нашата работа е безплатна.

Ние предлагаме различни варианти на работа, включително да поемем всички разноски, свързани със събиране на вземането, в това число заплащането на държавни такси за граждански дела, адвокатски хонорари, таксите по принудително изпълнение /вкл. Публична продан/ и всички други възникнали при усложнения разходи (например възнаграждения за вещи лица, особени представители, съдебни поръчки и др.). При избор на този вариант и евентуален неуспех рискът и всички разходи остават за наша сметка и Вие нямате абсолютно никакви задължения към нас. Получаваме възнаграждение само при успех.

Ресурсът за водене на дела, който компанията влага, представлява гаранция за това, че работата ще бъде свършена бързо, ефективно, качествено и с употребата на всички правни инструменти, позволени от закона. Богатият опит и професионализъм на нашия екип ни дава сигурност и възможност да инвестираме ресурси и средства, защото сме убедени в успеха ни.

При въпроси

Не се колебайте да се свържете с наc
LinkedIn
LinkedIn
Share