0899 70 13 13 info@13group.eu

Международни вземания

Благодарение на нашия международен опит ние можем да Ви асистираме по най-добрия възможен начин, във всеки един заплетен казус, касаещ събиране на вземания извън предлите на България, от чуждестранните Ви клиенти и партньори. За всеки конкретен казус подбираме най-добрите адвокати с международен опит, владеещи езика на длъжника,  което гарантира безпроблемна комуникация с всички длъжници и инситуции. Многобройните ни сътрудници и консултанти – адвокати и колекторски фирми, в различни държави, с които си партнираме оказат необходимото съдействие за успешното разрешаване на случая.

Нещо повече съдебното събиране, особено с международно участие, винаги е съкпо, но също така може да се окаже и доста сложно, дори невъзможно за някой неопитен, това е илюстрирано от средната продължителност на такова дело, което  отнема години. Ние предлагаме ускорена услуга, с която не губим време, съкращаваме времето за стандартното събиране на вземанията наполовина.

Постигаме това с индивидуален подход и приоритетна работа по казусите, за което работим 24/7, с притежавания практически и теоритичен опит и квалфикация, които ни позволяват да познаваме детайлно всяка процедура и да използаме най-подходящата за постигане бързина и успешен резултат. По всеки казус, работи екип от адвокати, консултанти и сътрудници, в страната и чужбина, което ни гарантира оптимални решения при най-сложните и заплетени случаи при завидна бързина.

При въпроси

Не се колебайте да се свържете с наc
LinkedIn
LinkedIn
Share